About Us - Lansinoh

Vores historie

Rasheda Hagen

Vores Lansinoh familie startede for over 30 år siden med en ammende mor – Resheda Hagen, da hun indledte, det der blev Lansinoh venture i 1978 i Portland, Oregon, da hendes første barn blev født. Resheda ammede, men efter flere dage udviklede hendes brystvorter sig fra at ømme til at være uudholdeligt ømme. Da hun ikke fik nogen lindring fra de tilgængelige produkter, overvejede hun modvilligt at stoppe amningen. En leder fra La Leche League opfordrede hende til at holde ud og anbefalede lanolin, men det var ikke tilgængelig i butikkerne.

Reshedas mand, en læge, var i stand til at finde en et punds krukke med uld fedt, på hospitalets apotek, som han tog med hjem til hende. Hun anvendte lanolin til hendes smertefulde brystvorter og følte øjeblikkelig lindring. Hendes brystvorter helede i løbet af de næste par dage, så hun kunne fortsætte amningen med succes. Resheda Hagen begyndte at gøre opmærksom på fordelene ved “Ren Lanolin” som en behandling for ømme brystvorter hos ammende mødre.

Resheda Hagen grundlagde sin virksomhed i 1984 for at tilbyde ammende kvinder et sikkert og effektivt alternativ til de meget kosmetiske produkter, der var tilgængelige for ømme brystvorter  – en væsentlig grund til ikke at etablere en vellykket amning forhold. I 1984 besluttede hun at købe lanolin i et punds krukker, som hun selv pakkede om i mindre beholdere og solgte til ammende mødre.

Når mødre vælger at amme, mener vi, at de bør have den støtte og opmuntring, de har brug for til at opleve alle amningens fordele, og sikre barnet føler det samme. Vi vil altid tage vores mødre alvorligt og deres behov personligt, skabe produkter af høj kvalitet som mødre ønsker at bruge og kan stole på, de plejer deres babyer og udvikler det særlige bånd kun dannet i moderskabet.